Torian Schoonmaakdiensten
Uitstekende service, kwaliteit, en professionaliteit met een persoonlijk gezicht!

Hogedrukreiniging

Torian Hogedrukreiniging

Torian Schoonmaakdiensten in Oosterhout (GLD) is hét adres voor specialistische hogedrukreiniging. Bij deze werkzaamheden is de juiste uitrusting en grote expertise namelijk een vereiste. Het luistert vrij nauw om onder de juiste hoge druk uw gevels en damwandprofielen te reinigen. Specialistisch omdat de druk exact hoog genoeg moet zijn om uw object echt schoon te krijgen zonder schadesporen. Torian Schoonmaakdiensten is zeer ervaren in het onderhouden van objecten door middel van hogedrukreiniging.

Hogedrukreiniging in Gelderland

Zowel bedrijven (restaurants, kantoren, hotels) alsmede particulieren hebben inmiddels gebruik gemaakt van deze service en genieten wederom van het schone aangezicht van hun pand of woning maar ook de inrit en bestrating. Torian Schoonmaakdiensten is werkzaam in een groot deel van Gelderland. Hoofdzakelijk voeren wij onze hogedrukreiniging voornamelijk uit in de regio Nijmegen, waaronder onder andere Elst/Oosterhout/Nijmegen en Lent

Onze diensten voor hogedrukreiniging kunt u inzetten voor onder andere:

  • luifels
  • zonwering
  • bestrating
  • oprit
  • terras

Bel voor een afspraak voor hogedrukreiniging

Wilt u weten of Torian Schoonmaakdiensten u kan helpen bij het reinigen van uw object, maak dan snel een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en deskundig advies. Bovendien geloven wij in glasheldere, duidelijke afspraken. Bij Torian Schoonmaakdiensten weet u ook voor uw hogedrukreiniging precies waar u aan toe bent.

Telefonisch contact

Mob: 06 - 532 818 62

Adres

Parkweg 31
6678 AW Oosterhout(gld)