Torian Schoonmaakdiensten
Uitstekende service, kwaliteit, en professionaliteit met een persoonlijk gezicht!

Glasbewassing

Glasbewassing met glashelder resultaat

Torian Schoonmaakdiensten in Molenhoek is gespecialiseerd in glasbewassing. Onze glazenwassers zijn actief in de regio Nijmegen waaronder Malden, Mook, Molenhoek, en Elst. De klanten voor wie wij de glasbewassing verzorgen zijn zeer divers. Ons motto is voor iedereen echter hetzelfde: “Glashelder” – Glasheldere afspraken, Glashelder resultaat!

Glazenwassers die staan voor hoge kwaliteit

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming en moet uitstekend verzorgd zijn, met glanzend schone ramen en kozijnen. Streeploos. Daarvoor hebben wij gespecialiseerde medewerkers in dienst. Glazenwassers die betrokken zijn bij hun werk. Onze glazenwassers zijn trots op het verzorgen van perfecte glasbewassing. Voor grote of kleine panden, onze glazenwassers streven altijd naar de hoogste kwaliteit.

Glasbewassing op grote hoogte

Onze goed opgeleide glazenwassers werken volgens de laatste Arbonormen en met milieuvriendelijke middelen. Dit spaart uw gevel en het milieu. Wij verzorgen de glasbewassing van kleine gebouwen tot en met hoge kantoorcomplexen, bedrijfshallen of flatgebouwen. Door de inzet van een hoogwerker kunnen we uw glasbewassing op vele hoogtes verzorgen. Torian Schoonmaakdiensten kan u op het gebied van glasbewassing de volgende service bieden:

  • met professionele ladders
  • met hoogwerker
  • éénmalig of periodiek
  • aanvullende diensten zoals interieurverzorging en hogedrukreiniging
  • Met tuckerpool systeem (osmose)

Glasbewassing met glasheldere afspraken

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak en ervaar hoe u met Torian Schoonmaakdiensten werkelijk bespaart op uw glasbewassing of raambewassing. Graag komen wij bij u langs voor een vakkundig advies. U krijgt bij Torian Schoonmaakdiensten altijd een glasheldere offerte en duidelijke afspraken voor uw glasbewassing.

Telefonisch contact

Mob: 06 - 532 818 62

Adres

De Zonneschijn 8
6584 AX Molenhoek