Torian Schoonmaakdiensten
Uitstekende service, kwaliteit, en professionaliteit met een persoonlijk gezicht!

Glasbewassing met een streeploos resultaat

Torian Schoonmaakdiensten, gevestigd in Oosterhout (GLD), is gespecialiseerd in glasbewassing. Wij wassen de ramen van bedrijven, winkels, maar natuurlijk maken wij ook de ramen van particulieren streeploos schoon. Ons motto is voor iedereen hetzelfde: “Glashelder” – Glasheldere afspraken en een Glashelder resultaat.

Alleen glanzend schoon is voor ons goed genoeg

Wanneer u een onderneming heeft, maakt u natuurlijk graag een goede eerste indruk wanneer er een potentiële nieuwe klant langskomt. Of wat dacht u van nieuwe klanten die in uw etalage komen kijken? In beide gevallen wilt u dat uw ramen en kozijnen er schoon en vlekkeloos uitzien.
Met onze professionals in glasbewassing zal dat altijd het geval zijn. Als zakelijke klant kunt u kiezen voor een eenmalige schoonmaak van uw ramen, maar u kunt met ons ook afspreken dat wij regelmatig bij u terugkomen en er zo voor zorgen dat de ramen en kozijnen van uw bedrijfspand er altijd smetteloos uitzien.

Glasbewassing op grote hoogte

Woont u op de bovenste verdieping van een flat, heeft u een kantoorgebouw dat zeer hoog is, of heeft uw winkel metershoge etalageramen? Voor Torian Schoonmaakdiensten is dit geen enkel probleem.
Met lange, professionele, ladders of met de hoogwerkers die wij inzetten kunnen wij elk raam reinigen. Is een ladder of hoogwerker niet praktisch in een bepaalde situatie, dan kunnen wij ook altijd nog het Tucker Pool systeem inzetten.

Glasbewassing door Torian Schoonmaakdiensten

Wanneer u ons inschakelt voor het reinigen van uw ramen en kozijnen, dan kunt u altijd van het volgende uitgaan:

  • Glasbewassing door professionele glazenwassers die werken volgens de arbonormen
  • Reiniging door middel van milieuvriendelijke middelen, goed voor de gevel en het milieu
  • Wij werken met het Tucker Pool systeem
  • Service uitbreidbaar met diensten zoals hogedrukreiniging en gevelreiniging
  • Altijd glasheldere resultaten en glasheldere afspraken
  • Zonnepanelen reiniging met osmose

Torian Schoonmaakdiensten is werkzaam in de regio Elst/Oosterhout/Nijmegen en Lent.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vakkundig en vrijblijvend advies.

Telefonisch contact

Mob: 06 - 532 818 62

Adres

Parkweg 31
6678 AW Oosterhout(gld)