Torian Schoonmaakdiensten
Uitstekende service, kwaliteit, en professionaliteit met een persoonlijk gezicht!

Regio

Torian Schoonmaakdiensten

Torian Schoonmaakdiensten is het schoonmaakbedrijf voor de regio Nijmegen. Zo verzorgen wij ook schoonmaakdiensten in onder andere Elst/Oosterhout/Nijmegen en Berg en dal. Wij verzorgen uw schoonmaak met een persoonlijk gezicht. Onze vakkundige medewerkers zijn mensen die schoonmaak en glasbewassing uiterst serieus nemen. Servicegerichte schoonmaakdiensten die ervoor zorgen dat u er geen omkijken meer naar hebt. Bij Torian Schoonmaakdiensten hebben wij eer van ons werk.

Schoonmaakdiensten met een persoonlijk gezicht

Torian Schoonmaakdiensten, onderscheidt zich graag van andere schoonmaakbedrijven door een persoonlijk contact en heldere afspraken. Wij houden de lijnen kort, zodat u weet waar u aan toe bent. Nauw overleg met de opdrachtgever is voor ons essentieel om waar te maken waar wij voor staan. Schoonmaak van hoge kwaliteit. Wij leveren uitstekende service en professionaliteit met een persoonlijk gezicht. Zowel naar de opdrachtgever als naar onze medewerkers.

Schoonmaak en glasbewassing met ruime ervaring

Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring in glasbewassing, dakgoot- en gevelreiniging, interieurverzorging en opleveringsschoonmaak in Nijmegen. Door onze betrouwbare service en hart voor ons werk, bogen wij op langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Dankzij onze loyale medewerkers zijn wij in staat om onze afspraken met onze klanten altijd na te komen. Niet voor niets is Torian Schoonmaakdiensten nog steeds een groeiend schoonmaakbedrijf in Nijmegen en omgeving.

Vakkundige glazenwassers en schoonmaakmedewerkers

Onze schoonmaak medewerkers en glazenwassers zijn vakkundig opgeleid en servicegericht. Wij zijn ons bewust van het belang van secure schoonmaak en heldere glasbewassing. Smetteloos schoon is zowel voor u als voor ons immers het visitekaartje van het bedrijf. Daarbij evalueren wij samen met u onze schoonmaakservice. Of het nu gaat om grote of kleine schoonmaakwerkzaamheden. De klant staat bij Torian Schoonmaakdiensten altijd centraal.

Neem vrijblijvend contact op voor uw schoonmaak

De lat ligt bij Torian Schoonmaakdiensten hoog. En dat dit niet zomaar een loze kreet is, willen wij u graag bewijzen. Neem vandaag nog contact op en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en prijsopgave. Eventueel nemen wij samen met u een planning voor schoonmaakdiensten door. U zult ervaren dat ook u kunt behoren tot ons groeiend bestand van tevreden opdrachtgevers in Nijmegen en omgeving.

Telefonisch contact

Mob: 06 - 532 818 62

Adres

Parkweg 31
6678 AW Oosterhout(gld)