Torian Schoonmaakdiensten
Uitstekende service, kwaliteit, en professionaliteit met een persoonlijk gezicht!

Interieurverzorging

Torian interieurverzorging

Interieurverzorging of periodiek schoonmaakwerk vergt steeds meer van een ondernemer. De hele organisatie er omheen kost veel tijd. Ook de investering in materialen en het inhuren van het juiste personeel is erg tijdrovend en vaak kostbaar. Torian Schoonmaakdiensten in Oosterhout (GLD) heeft voor de drukke ondernemer een team met medewerkers die uw interieurverzorging vakkundig uit handen neemt. En al zijn wij voor u een extern bedrijf, wij werken altijd in uw voordeel met goed opgeleide en betrokken medewerkers.

Kwaliteitsbewaking in interieurverzorging

Wat wij bij het leveren van onze dienst interieurverzorging erg belangrijk vinden, is dat u als onze opdrachtgever, vertrouwen in ons hebt. Graag leveren wij een hoge en constante kwaliteit. Dit willen we vooral bereiken door waar mogelijk én wenselijk, met vaste medewerkers te werken. Daarbij willen wij zoveel mogelijk met u communiceren over uw bevindingen met onze interieurverzorging. We horen dan ook graag van u hoe u de samenwerking ervaart, zodat we ons kunnen blijven verbeteren. Hiervoor zullen we regelmatig op de werkplek aanwezig zijn om u gelegenheid te geven ons daarover aan te spreken.

Voor onderstaande bedrijven of instellingen in o.a. Nijmegen waaronder ook Elst/Oosterhout/Nijmegen en Lent, zijn wij met onze dienst interieurverzorging reeds werkzaam:

• bedrijven
• kantoren
• kantines
• fabrieken
• paramedische praktijken
• vereniging van eigenaren (VVE)

Interieurverzorging met glasheldere afspraken

Wij werken met een ervaren team goed opgeleide medewerkers, professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen, zodat u gegarandeerd bent van het meest optimale resultaat voor uw bedrijf. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak en ervaar hoe u werkelijk bespaart op uw periodieke schoonmaakwerk of interieurverzorging. Wij komen graag bij u langs voor een vakkundig advies en een glasheldere en duidelijke offerte.

Telefonisch contact

Mob: 06 - 532 818 62

Adres

Parkweg 31
6678 AW Oosterhout(gld)